Kies uw taal

 
 

 jorie wsAAb

 

Jorie,

Zij is een heel lieve poes van nu 2 jaar. Jorie is een heel onzekere poes die veel moeite heeft met veranderingen in mijn cattery. Ze heeft een nest gehad wat haar veel stress gegeven heeft en dat wil ik haar niet meer aandoen.

Voor haar zoek ik een huisje waar ze samen met Nadie oud mag worden. Ik zoek een huisje zonder andere katten of honden en kinderen vanaf een jaar of 13. In dat huis moet veel structuur aanwezig zijn wat voor rust geeft voor Jorie. Elke dag voorspelbaar zijn is fijn voor haar. Ze gaat graag even naar buiten toe in een afgezette tuin of ren waar ze mogelijkerwijs niet uit kan. Ze heeft een makkelijk te onderhouden vacht. Ze heeft een stamboom en is gechipt.


nadfie10mndwAAs

Nad

Nadie,

Geboren; 02-11-2022

Is een lieve poes met een vleugje Italiaans temperament. Als ik in de ochtend wakker wordt dan staat ze snorrend bij mij en geeft kopjes. Door dit temperament vind ik haar niet zo geschikt om een nest mee te hebben. Voor haar zoek ik een huisje waar ze samen met Jorie oud mag worden( moeder Viola mag eventueel ook mee) Ze heeft ervaren kattenliefhebbers nodig die niet onder de indruk zijn van haar soms opspelend temperament. Ze laat dan heel duidelijk weten wat ze wel of  niet wil. Nadie heeft wel ruimte in huis nodig om te kunnen spelen daar ze nog maar 10 maanden is. Een afgezette tuin vindt ze geweldig.  Als haar nieuwe eigenaren veel met haar spelen is dat heel fijn. Nadie kan heel dominant en soms jaloers zijn maar ook lief en aanhankelijjk. Ze heeft een makkelijk te onderhouden vacht. Ze heeft een stamboom en is gechipt.

echipt.

 

kat-rechts