Kies uw taal

     Aiyana heeft een schildpad met wit KATERTJE. Zo uniek. KIjk op de kittenpagina. Hij gaat mee naar de show in Sliedrecht.
 
 
Ik woon met mijn Coons in een rijtjes huis met een grote afgezette achtertuin. In de tuin is een grote kattenren/tuinhuisje.
Ik ga graag naar shows. Op shows ontmoet ik collega fokkers en toekomstige kittenkopers.
Fokken en showen is voor mij een heerlijke vorm van vrije tijds besteding.
Mijn poezen hebben het hele huis tot hun beschikking en mijn kater leeft in de buitenren en heeft in afwisseling met de poezen de beschikking over de tuin. Hij heeft een geisoleerd tuinhuisje en grote ren  naast het gebruik van de tuin.

Met een beetje geluk vind ik ’s avonds nog een plekje in mijn bed om te slapen want mijn bed wordt altijd druk bezet door mijn poezen.

                                                              

 International Champions, Grand International Champions in Traditional, FIFE or TICA. Om goed getypeerde kittens te fokken zijn al mijn fokkatten Kampioen, Groot Internationaal    Kampioen in OAF of FIFE, TICA                                                         

show woudenberg 10 2023 

       Ik besteed veel tijd om te leren  een cattery verantwoord te managen door te lezen over stambomen, genetica, gedrag, gezondheid, op maat enten etc. 

                                            jag bis copy                                           

           Jaguar is de nummer 1 volwassen Maine Coon in Nederland in het showjaar 2014/2015 by de FNK                

      poster woudenberg2023       

Ik fok met passie en liefde en ik ben een enorme voorstander van gezond en verantwoord fokken. Macawi Mosi staat voor een eerlijk en transparant beleid. Ik probeer een goede verdeling te vinden tussen een kwalitatief hoogstaand type Maine Coon en een goed karakter en daarbij een heel interessante stamboom!!

                                                                                                       IMG 20231015 WA0004

Al mijn katten die bestemd zijn voor de fok laat ik genetisch testen op HCM 1 PKDef, SMA. Fac X1 Om een kwalitatief uitstekent kitten te fokken zijn al mijn fok katers minstens Kampioen, Internationaal Kampioen etc.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

 Mijn kittens groeien op in huiselijke kring. Ze worden goed gesocialiseerd!! Ze worden op tijd geënt en diverse malen ontwormd. Ze krijgen super premium graan vrij voer . Als zich nieuwe eigenaars aanmelden worden die goed gescreend. De kittens gaan naar hun nieuwe blikopeners toe met een overeenkomst waarin de voor hen heel belangrijke zaken geregeld zijn die mede kunnen bijdragen op een heerlijk leventje bij de nieuwe eigenaren. Ik kijk goed welk kitten bij welke nieuwe eigenaar past. Meestal kiezen de kittens zelf. De kittens gaan pas naar hun nieuwe eigenaren toe op een leeftijd van 4 maanden dit om ze zo goed mogelijk voor te bereiden op hun nieuwe leventje. Mijn kittens en ook de herplaatsers breng ik weg om zeker te weten dat ze het naar hun zin gaan hebben bij hun nieuwe eigenaren. Daar een Maine Coon een sociaal dier is plaats ik een kitten alleen  daar waar een vriendje is of komt voor hem/haar. Mijn katten leven in Oostenrijk, Schotland, Duitsland, Finland, Portugal, Belgie, USA

  Hobbyfokker sinds 2003  

 

Last update: 06-06-2024  

kat-rechts